"Fonksiyonel grup tayini" için Arama Sonuçları
10 sonuç
Analiz Sonucu

Arama terimi "Fonksiyonel grup tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 5 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Spektroskopi Laboratuvarı, Spektroskopi, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Genel Uygulama Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.

Gıdalarda renk tayini En Uygun
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
3.78 puan

Kullanım Amacı:

Bulanıklık tayini

Yapılan Analizler:

Bulanıklık tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Fourier Dönüşümlü Infrared Spektrofotometre
Bruker Vertex 70 | Spektroskopi Laboratuvarı
3.26 puan

Kullanım Amacı:

Katı haldeki numuneler potasyum bromür (KBr) ile pellet haline getirilerek veya ATR ünitesi ile doğrudan analiz edilebilir. 4000 cm-1 ile 200 cm-1 dalga sayısı aralığı bakılabilir. Cihaz Durumu: Cihazın Ifrared laser kaynagı tükenmek üzeredir. Ayrıca KBr tablet ünitesi aktif değildir.

Yapılan Analizler:

Molekül içi bağların tayini, molekül yapısının tayini, molekül içi fonksiyonel grupların incelenmesi için kullanılır. Ayrıca içeriği bilinmeyen malzemelerin tanımlanması için de yol gösterici olarak kullanılabilir.

Teknik Özellikler:

Katı haldeki numuneler potasyum bromür (KBr) ile pellet haline getirilerek veya ATR ünitesi ile doğrudan analiz edilebilir. 4000 cm-1 ile 200 cm-1 dalga sayısı aralığı bakılabilir. Cihaz Durumu: Cihazın Ifrared laser kaynagı tükenmek üzeredir. Ayrıca KBr tablet ünitesi aktif değildir.

Anahtar Kelimeler: Fonksiyonel grup tayiniKimyasal bağGerilmeEğilmeTitreşimAbsorbansTransmitansDalgasayısıcm-1ATR
Fourier Dönüşüm Kızıl Ötesi Spektrometresi (FT-IR)
BRUKER / VERTEX70 | Spektroskopi
2.62 puan

Kullanım Amacı:

Fourier Dönüşüm Kızıl Ötesi Spektroskopisi (FT-IR), moleküllerin kızılötesi ışığı absorplama özelliklerine dayanarak kimyasal yapılarını analiz eden bir tekniktir. Bu yöntem; molekül içi kovalent bağların tayini, genel yapısal karakterizasyon, fonksiyonel grupların belirlenmesi ve spektral kütüphane taramaları yoluyla bilinmeyen maddelerin tanımlanması gibi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır.

Yapılan Analizler:

SPL02 FTIR Spektrofotometre ATR SPL03 FTIR Spektrofotometre IRRAS

Teknik Özellikler:

Tarama aralığı: 400-4000 (cm¯¹) Spektrum çözünürlüğü: 0.4 cm¯¹ Spekülar yansıma açısı: 13-83°

Anahtar Kelimeler: FTIRFT-IRFonksiyonel grup tayinikimyasal bağgerilmeeğilmetitreşimabsorbanstransmitansdalga sayısıATR
Penetrometre
Muhtelif | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Penetrometre
Koehler | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Kül fırını
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda kül tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda kül tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Viskozimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda viskozite tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda viskozite tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Renk tayin cihazı
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda renk tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda renk tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Polarimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda şeker tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda şeker tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Etüv
JSR 150 | Genel Uygulama Laboratuvarı
1.73 puan

Kullanım Amacı:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Yapılan Analizler:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Teknik Özellikler:

Kapasite: 150 L, Sıcaklık aralığı: 5°C - 250°C, Dijital sıcaklık kontrolü

Anahtar Kelimeler: