"Uçucu bileşenlerin tayini" için Arama Sonuçları
10 sonuç
Analiz Sonucu

Arama terimi "Uçucu bileşenlerin tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 5 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Termal Analiz, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Yemeklik ve Uçucu Yağ Laboratuvarı, Kromatografi. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.

Gıdalarda renk tayini En Uygun
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
3.78 puan

Kullanım Amacı:

Bulanıklık tayini

Yapılan Analizler:

Bulanıklık tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Termogravimetrik Analiz Cihazı (TGA)
Mettler Toledo / TGA/DSC2 Star System | Termal Analiz
2.55 puan

Kullanım Amacı:

Sıcaklık veya zamanın bir fonksiyonu olarak malzemelerin kütle kaybı veya kazanımlarının tayin edilmesi amacıyla kullanılır.

Yapılan Analizler:

TGA 01 TGA Analizi (25°C-1600°C)  TGA+DTA 01 TGA+DTA Analizi (25°C-1600°C)

Teknik Özellikler:

Çalışma limitleri 25°C - 1600°C  Azot, argon, oksijen, karbon dioksit gibi çeşitli gaz seçenekleri mevcuttur.

Anahtar Kelimeler: Termogravimetrik AnalizDiferansiyel Termal Analiz (DTA)Kütle kaybıTermal (ısıl) dayanıklılıkUçucu bileşenlerin tayiniKülleşmekül tayiniGaz adsorpsiyonuCurie sıcaklığı tayini
Penetrometre
Muhtelif | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Penetrometre
Koehler | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Kül fırını
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda kül tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda kül tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Viskozimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda viskozite tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda viskozite tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Renk tayin cihazı
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda renk tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda renk tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Polarimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda şeker tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda şeker tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Clevenger
Muhtelif | Yemeklik ve Uçucu Yağ Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Uçucu yağ ekstraksiyonu

Yapılan Analizler:

Uçucu yağ ekstraksiyonu

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Gaz Kromatografisi (GC)
SHIMADZU/ GC-2010 | Kromatografi
1.8 puan

Kullanım Amacı:

Gaz kromatografi, bir karışımda gaz halinde bulunan veya kolayca gaz haline geçebilen bileşenlerin birbirinden ayrıştırılması ve bu bileşenlerin kalitatif veya kantitatif olarak tayin edilmesinde kullanılır.

Yapılan Analizler:

GC 30 Kalitatif Analiz      GC 31 Kantitatif Analiz GC 32 Kantitatif Analiz İlave Bileşen Başına GC 33 Yöntem Geliştirme GC 34 Hidrojen Gazı Tayini

Teknik Özellikler:

—Shimadzu- GC-2010 Plus, TCD (Termal İletkenlik Dedektörü)  dedektörüne sahiptir. —Cihazda taşıyıcı gaz olarak yüksek saflıkta Argon (Ar) kullanılmaktadır.                                                                                     —Cihazda enjeksiyon işlemi manuel olarak yapılmaktadır.  —Kolon Fırını Sıcaklığı: ( Oda sıcaklığı + 4°C ) ~ 450°C  —Taşıyıcı Gaz Kontrolü: Elektronik akış kontrol ünitesi ile dijital ayarlama  —AFC (İleri Akış Kontrolü) —Numune Enjektörü: Ayırma/Ayırmama (Split/Splitless)  —Direkt, Doğrudan Kolona enjeksiyon  —Programlanabilir Sıcaklıklı Buharlaştırma Enjektörü (OCI/PTV) —İyonizasyon Voltajı: 20-200 Ev —Isıtma Hızı 1- 120 ºC/dakika. 

Anahtar Kelimeler: Hidrojen Gazı TayiniKalitatif AnalizKantitatif Analiz