Arama terimi "Uçucu bileşenlerin tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 5 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Termal Analiz, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Yemeklik ve Uçucu Yağ Laboratuvarı, Kromatografi. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Bulanıklık tayini
Yapılan Analizler:
Bulanıklık tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Sıcaklık veya zamanın bir fonksiyonu olarak malzemelerin kütle kaybı veya kazanımlarının tayin edilmesi amacıyla kullanılır.
Yapılan Analizler:
TGA 01 TGA Analizi (25°C-1600°C) TGA+DTA 01 TGA+DTA Analizi (25°C-1600°C)
Teknik Özellikler:
Çalışma limitleri 25°C - 1600°C Azot, argon, oksijen, karbon dioksit gibi çeşitli gaz seçenekleri mevcuttur.
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda kül tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda kül tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda viskozite tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda viskozite tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda renk tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda renk tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda şeker tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda şeker tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Uçucu yağ ekstraksiyonu
Yapılan Analizler:
Uçucu yağ ekstraksiyonu
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gaz kromatografi, bir karışımda gaz halinde bulunan veya kolayca gaz haline geçebilen bileşenlerin birbirinden ayrıştırılması ve bu bileşenlerin kalitatif veya kantitatif olarak tayin edilmesinde kullanılır.
Yapılan Analizler:
GC 30 Kalitatif Analiz GC 31 Kantitatif Analiz GC 32 Kantitatif Analiz İlave Bileşen Başına GC 33 Yöntem Geliştirme GC 34 Hidrojen Gazı Tayini
Teknik Özellikler:
—Shimadzu- GC-2010 Plus, TCD (Termal İletkenlik Dedektörü) dedektörüne sahiptir. —Cihazda taşıyıcı gaz olarak yüksek saflıkta Argon (Ar) kullanılmaktadır. —Cihazda enjeksiyon işlemi manuel olarak yapılmaktadır. —Kolon Fırını Sıcaklığı: ( Oda sıcaklığı + 4°C ) ~ 450°C —Taşıyıcı Gaz Kontrolü: Elektronik akış kontrol ünitesi ile dijital ayarlama —AFC (İleri Akış Kontrolü) —Numune Enjektörü: Ayırma/Ayırmama (Split/Splitless) —Direkt, Doğrudan Kolona enjeksiyon —Programlanabilir Sıcaklıklı Buharlaştırma Enjektörü (OCI/PTV) —İyonizasyon Voltajı: 20-200 Ev —Isıtma Hızı 1- 120 ºC/dakika.