Arama terimi "Radikal tespiti" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gluten Yıkama Cihazı" (Marka/Model: ERKAYA/GW2200 (Seri no:D123)). Bu cihaz temel olarak "Yaş gluten miktarının tespiti" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 7 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı, Spektroskopi, Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Temel Bilimler, GENETİK LAB., Tanecik Karakterize, Farmasötik Kimya. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Yaş gluten miktarının tespiti
Yapılan Analizler:
Yaş gluten miktarının tespiti
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Malzemelerin paramanyetik özelliklerinin tespitinde kullanılır. ESR spektroskopisi radikallerin direkt tayin edilebildiği tek yöntemdir.
Yapılan Analizler:
ESR 01 ESR Ölçümü / Spektrum Başına Oda Sıcaklığında ESR 02 ESR Ölçümü / Spektrum Başına Sıcaklık Kontrollü (-150 °C) ESR 03 ESR Ölçümü (Tek Kristal) / Eksen Başına Oda Sıcaklığında ESR 04 ESR Ölçümü (Tek Kristal) / Eksen Başına Sıcaklık Kontrollü (-150 °C) ESR 05 ESR Ölçümü / Örnek Başına Sıcaklık Taraması (-150 °C’den + 150 °C’ye) ESR 06 ESR Ölçümü / Örnek Başına Güç Taraması (7 Farklı Güç Değeri İçin)"
Teknik Özellikler:
Bu spektrometre ile 8.75-9.65 GHz (X-band) mikrodalga bölgesinde, 7x10^9 spin/0.1 mT duyarlılığında, 2.35x10^-6 T veya daha iyi çözünürlükte, 0.0002 mT ile 2 mT modülasyon genliğinde 0 ile ± 500 mT manyetik alan tarama genişliğinde ve 0.1 s ile 12 saat manyetik alan tarama zamanında ölçüm alınabilmektedir. Ayrıca, -150 °C ile +150 °C sıcaklık aralığında JEOL/ES-DVT4 sıvı azot değişken sıcaklık kontrol ünitesi kullanılarak deney yapılabilmesine imkân tanımaktadır.
Kullanım Amacı:
Gıda örneklerinde yağ miktarının tespiti
Yapılan Analizler:
Gıda örneklerinde yağ miktarının tespiti
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Salçada kıvam ve akışkanlık tespiti
Yapılan Analizler:
Salçada kıvam ve akışkanlık tespiti
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gluten kalitesinin tespiti
Yapılan Analizler:
Gluten indeks tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Genetik çalışmalarda nükleik asitlerin tespitinde kullanılır.
Yapılan Analizler:
Nükleik asitlerin tespiti.
Teknik Özellikler:
Ölçü: 20 x 20 cm
Kullanım Amacı:
Genetik Hastalık Tespiti, DNA Metilasyon Çalışması, Gen Ekspresyon Çalışmaları, Erime Eğrisi Analizleri
Yapılan Analizler:
Gen ekspresyonu analizi, microRNA tespiti, Yüksek Çözünürlükte Erime analizi (HRM)
Teknik Özellikler:
Döner format sayesinde üstün termal ve optik fermormansı ile UV ile kızılötesi dalga boylarını kapsayan eşsiz bir optik aralık. QIAGEN testleriyle çoklu uygulamalarda yüksek performansı. Örnek kapasitesine göre 36,72 ve 100 lük rotor seçeneklerine sahip
Kullanım Amacı:
Numunelerin yüzey alanlarının tespiti
Yapılan Analizler:
BET 01 Tek Noktalı BET Analizi BET 02 Çok Noktalı BET Analizi BET 03 Çok Noktalı BET Analizi+Gözenek Boyutu BET 04 Çok Noktalı BET Analizi+Mikro Gözenek Boyutu BET 05 Karbondioksit Absorbsiyon Ölçümü BET 06 Metan Absorbsiyon Ölçümü
Teknik Özellikler:
Maksimum Numune Sayısı : 3
Kullanım Amacı:
Kuru gluten miktarının tespiti
Yapılan Analizler:
Kuru gluten tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Sentezleri izlemede kullanılan İnce Tabaka Kromatografisinde (İTK) oluşan spotların tespitinde kullanılır.
Yapılan Analizler:
İTK’da görülen spotların tespiti
Teknik Özellikler:
Cihazda iki farklı UV lambası bulunmaktadır. İTK’da leke veren maddenin özelliğine göre uygun lamba kullanılarak reaksiyonun gidişatı/maddenin saflığı saptanır.