Arama terimi "Moleküler Tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: cihaz adi alanında yüksek benzerlik, kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 5 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Klinik Öncesi Bilimler, Spektroskopi Laboratuvarı, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Hayvan Biyoteknoloji Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Bulanıklık tayini
Yapılan Analizler:
Bulanıklık tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Moleküler işlemlerde
Yapılan Analizler:
Moleküler işlemlerde
Teknik Özellikler:
Şasi:C1000 Dokunmatik™ Maksimum rampa hızı, °C/sn:5 Ortalama rampa hızı, °C/sn:3.3 Isıtma ve soğutma yöntemi:Peltier Kapak, °C: 105 dereceye kadar ısıtır
Kullanım Amacı:
Katı haldeki numuneler potasyum bromür (KBr) ile pellet haline getirilerek veya ATR ünitesi ile doğrudan analiz edilebilir. 4000 cm-1 ile 200 cm-1 dalga sayısı aralığı bakılabilir. Cihaz Durumu: Cihazın Ifrared laseri bittiğinden dolayı kullanılamamaktadır. Laser kaynağı ve bakım ihtiyacı mevcuttur.
Yapılan Analizler:
Molekül içi bağların tayini, molekül yapısının tayini, molekül içi fonksiyonel grupların incelenmesi için kullanılır. Ayrıca içeriği bilinmeyen malzemelerin tanımlanması için de yol gösterici olarak kullanılabilir.
Teknik Özellikler:
Katı haldeki numuneler potasyum bromür (KBr) ile pellet haline getirilerek veya ATR ünitesi ile doğrudan analiz edilebilir. 4000 cm-1 ile 200 cm-1 dalga sayısı aralığı bakılabilir. Cihaz Durumu: Cihazın Ifrared laseri bittiğinden dolayı kullanılamamaktadır. Laser kaynağı ve bakım ihtiyacı mevcuttur.
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda kül tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda kül tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda viskozite tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda viskozite tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda renk tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda renk tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda şeker tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda şeker tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Moleküler Genetik Analizleri
Yapılan Analizler:
Moleküler Genetik Analizleri
Teknik Özellikler: