Arama terimi "Laboratuvar Tartımı" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Hassas terazi" (Marka/Model: Kern ECB 20K20). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Hassas Numune Tartımı" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 7 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Genel Uygulama Laboratuvarı, MİKROBİYOLOJİ LAB., Analitik Lab, Farmasötik Mikrobiyoloji, Kromatografi, Beslenme İlkeleri Laboratuvar, Besin Kimyası Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Hassas Numune Tartımı
Yapılan Analizler:
Numune Tartımı
Teknik Özellikler:
Tartım kapasitesi: 20 kg, Hassasiyet: 1 g, LCD ekran, Kalibrasyon fonksiyonu
Kullanım Amacı:
STERİLİZASYONLaboratuvar tipi pastör fırını, özellikle sıcaklık kontrollü ortamlar sağlayarak çeşitli laboratuvar işlemlerinde kullanılır.
Yapılan Analizler:
Sterilizasyon: Biyolojik örneklerin, kültürlerin veya besi ortamlarının sterilize edilmesi.Kurutma: Cam malzemeler, tüpler ve diğer laboratuvar araçlarının kurutulması.Isı İle Reaksiyonlar: Kimyasal maddelerin belirli sıcaklık altında reaksiyona sokulması.Deneysel Isı Testleri: Malzemelerin sıcaklık değişimlerine karşı gösterdiği tepki ve dayanıklılığın incelenmesi.Kuru Pişirme veya Isıtma: Numunelerin sıcak hava ile ısınarak özelliklerinin değiştirilmesi.
Teknik Özellikler:
Sıcaklık Aralığı: Genellikle 50°C ile 250°C arasında ayarlanabilir.Dijital/Analog Kontrol: Sıcaklık ve zaman ayarlarını dijital veya analog olarak yapabilme.Hacim: 20 L ile 200 L arasında değişen iç hacim kapasitesine sahip modeller.Isı Dağılımı: Düzgün ısı dağılımı için fanlı sistem.Sıcaklık Hassasiyeti: ±1°C hassasiyetle sıcaklık kontrolü.Kapı Türü: Genellikle camlı kapak, içeriğin kolayca gözlemlenmesini sağlar.Çalışma Ortamı: Elektrikli ısıtma elemanları ile ısıtma sağlar.
Kullanım Amacı:
Laboratuvar malzemelerinin buharlı sterilizasyonu
Yapılan Analizler:
Laboratuvar malzemelerinin buharlı sterilizasyonu
Teknik Özellikler:
İç hacim: 40 L Sıcaklık: 105°C- 135°C Basınç: 1,1- 2,0 bar
Kullanım Amacı:
Laboratuvar malzemelerinin buharlı sterilizasyonu
Yapılan Analizler:
Laboratuvar malzemelerinin buharlı sterilizasyonu
Teknik Özellikler:
İç hacim: 40 L Sıcaklık: 105°C- 135°C Basınç: 1,1- 2,0 bar
Kullanım Amacı:
Hassas kütlesel ölçümler yapılır.
Yapılan Analizler:
Teknik Özellikler:
Kapasite: 250 g Okunabilirlik: 0.1 mg
Kullanım Amacı:
Hassas kütlesel ölçümler yapılır.
Yapılan Analizler:
Teknik Özellikler:
Kapasite: 250 g Okunabilirlik: 0.1 mg
Kullanım Amacı:
Besin tartımı ve dara alma işlemleri için kullanılır
Yapılan Analizler:
Besin tartımı ve dara alma
Teknik Özellikler:
3 kg kapasite Yüksek hassasiyetli “Strain Gauger” sensör (1gr hassasiyet) Gram (g) ve pound (oz) birimlerinde ölçüm yapabilme Otomatik sıfırlama özelliği Kullanışlı dara fonksiyonu Dayanıklı cam platform Kendiliğinden kapanma özelliği Aşırı yük ve düşük pil uyarıları 1 adet düğme pil ile çalışabilme
Kullanım Amacı:
Besin tartımı ve dara alma işlemleri için kullanılır
Yapılan Analizler:
Besin tartımı ve dara alma
Teknik Özellikler:
Hassasiyeti 1 g'dır. 10 kg'a kadar ölçme kapasitesi bulunmaktadır. Dara alma fonksiyonu bulunmaktadır. 1 adet LCD ekranı ve 3 adet tuşu bulunmaktadır. Taşınabilir yapıdadır.
Kullanım Amacı:
Besin tartımı ve dara alma işlemleri için kullanılır
Yapılan Analizler:
Besin tartımı ve dara alma
Teknik Özellikler:
Kapasite: 5 Kg. (5000 Gr.) Hassasiyet: 1 g LCD Gösterge 2 adet AAA pil ile kullanılır. Dara Alma Otomatik Sıfırlama Termometre Alarm Kullanılmadığı zaman otomatik kapanır Buton Tuş Takımı Kg. Lb. Ölçü Birimi Aşırı Yük ve Darbe Korumalı İç ve Dış Gövde CE Belgesi
Kullanım Amacı:
Öğrenci kullanımı içindir
Yapılan Analizler:
Analiz yapmaz
Teknik Özellikler: