"Hidrokarbon Tayini" için Arama Sonuçları
10 sonuç
Analiz Sonucu

Arama terimi "Hidrokarbon Tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: cihaz adi alanında yüksek benzerlik, kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 4 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, 325 No'lu Laboratuvar, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Genel Uygulama Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.

Gıdalarda renk tayini En Uygun
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
4.63 puan

Kullanım Amacı:

Bulanıklık tayini

Yapılan Analizler:

Bulanıklık tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
 Gaz Kromatografisi
Shimadzu Nexis GC-2030 | 325 No'lu Laboratuvar
2.99 puan

Kullanım Amacı:

Gaz numunelerin miktar tayini yapılır.

Yapılan Analizler:

Gaz numune analizi, Hidrojen miktar analizi

Teknik Özellikler:

2D kod navigasyonuTek dokunuşla girişClean pilot işleviAkıllı telefon üzerinden GC kontrolüBID dedektörüGaz seçici ile taşıyıcı gazların seçimi  

Anahtar Kelimeler: Gaz KromatografisiAlev İyonizasyon DedektörüOrganik Bileşik AnaliziHidrokarbon TayiniNumune Enjeksiyonu
Penetrometre
Muhtelif | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Penetrometre
Koehler | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Kül fırını
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda kül tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda kül tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Viskozimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda viskozite tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda viskozite tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Renk tayin cihazı
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda renk tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda renk tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Polarimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2.45 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda şeker tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda şeker tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Etüv
JSR 150 | Genel Uygulama Laboratuvarı
2.12 puan

Kullanım Amacı:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Yapılan Analizler:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Teknik Özellikler:

Kapasite: 150 L, Sıcaklık aralığı: 5°C - 250°C, Dijital sıcaklık kontrolü

Anahtar Kelimeler:
Su aktivitesi tayin cihazı
Muhtelif | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2.12 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda su aktivitesi tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda su aktivitesi tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler: