Arama terimi "Hidrojen Gazı Tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 4 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Kromatografi, 325 No'lu Laboratuvar, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Bulanıklık tayini
Yapılan Analizler:
Bulanıklık tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gaz kromatografi, bir karışımda gaz halinde bulunan veya kolayca gaz haline geçebilen bileşenlerin birbirinden ayrıştırılması ve bu bileşenlerin kalitatif veya kantitatif olarak tayin edilmesinde kullanılır.
Yapılan Analizler:
GC 30 Kalitatif Analiz GC 31 Kantitatif Analiz GC 32 Kantitatif Analiz İlave Bileşen Başına GC 33 Yöntem Geliştirme GC 34 Hidrojen Gazı Tayini
Teknik Özellikler:
—Shimadzu- GC-2010 Plus, TCD (Termal İletkenlik Dedektörü) dedektörüne sahiptir. —Cihazda taşıyıcı gaz olarak yüksek saflıkta Argon (Ar) kullanılmaktadır. —Cihazda enjeksiyon işlemi manuel olarak yapılmaktadır. —Kolon Fırını Sıcaklığı: ( Oda sıcaklığı + 4°C ) ~ 450°C —Taşıyıcı Gaz Kontrolü: Elektronik akış kontrol ünitesi ile dijital ayarlama —AFC (İleri Akış Kontrolü) —Numune Enjektörü: Ayırma/Ayırmama (Split/Splitless) —Direkt, Doğrudan Kolona enjeksiyon —Programlanabilir Sıcaklıklı Buharlaştırma Enjektörü (OCI/PTV) —İyonizasyon Voltajı: 20-200 Ev —Isıtma Hızı 1- 120 ºC/dakika.
Kullanım Amacı:
Gaz numunelerin miktar tayini yapılır.
Yapılan Analizler:
Gaz numune analizi, Hidrojen miktar analizi
Teknik Özellikler:
2D kod navigasyonuTek dokunuşla girişClean pilot işleviAkıllı telefon üzerinden GC kontrolüBID dedektörüGaz seçici ile taşıyıcı gazların seçimi
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda kül tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda kül tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda viskozite tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda viskozite tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda renk tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda renk tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda şeker tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda şeker tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gaz numune analizi yapılır.
Yapılan Analizler:
Hidrojen miktar analizi
Teknik Özellikler:
Kolon Fırın Sıcaklığı: (Oda sıcaklığı + 4°C) ila 450°C Taşıyıcı Gaz Kontrolü: Elektronik akış kontrolörü ile dijital ayar, Gelişmiş Akış Kontrol Cihazı Dedektör Gaz Kontrolü: Elektronik basınç kontrolörü ile dijital ayar, Gelişmiş Basınç Kontrolörü Numune Enjektörü: Bölmeli/Bölmesiz, Direkt, Kolon Üstü/Programlanabilir Sıcaklık Buharlaştırıcı Enjeksiyon Dedektörleri : FID, BID, TCD, ECD, FPD, FTD (NPD), MS. İsteğe bağlı, 12 flakon veya 150 flakon kapasiteli sıvı otomatik örnekleyici Opsiyonel otomatik Baş Boşluğu, SPME, Tahliye ve Tuzak, Termal Desorber ve Piroliz Ünitesi