Arama terimi "Curie sıcaklığı tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 4 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Termal Analiz, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Genel Uygulama Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.
Kullanım Amacı:
Bulanıklık tayini
Yapılan Analizler:
Bulanıklık tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Sıcaklık veya zamanın bir fonksiyonu olarak malzemelerin kütle kaybı veya kazanımlarının tayin edilmesi amacıyla kullanılır.
Yapılan Analizler:
TGA 01 TGA Analizi (25°C-1600°C) TGA+DTA 01 TGA+DTA Analizi (25°C-1600°C)
Teknik Özellikler:
Çalışma limitleri 25°C - 1600°C Azot, argon, oksijen, karbon dioksit gibi çeşitli gaz seçenekleri mevcuttur.
Kullanım Amacı:
Sıcaklığın bir fonksiyonu olarak malzemelerin ısı kapasitelerinde meydana gelen değişikliklerin tayin edilmesi amacıyla kullanılır.
Yapılan Analizler:
DSC 01 DSC Pressure Analizi (25°C-600°C) DSC 02 DSC Diamond Analizi (-80°C-600°C)
Teknik Özellikler:
Çalışma limitleri -80°C-600°C Analizler azot ortamında yapılmaktadır.
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda sertlik tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda sertlik tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda kül tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda kül tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda viskozite tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda viskozite tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda renk tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda renk tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Gıdalarda şeker tayini
Yapılan Analizler:
Gıdalarda şeker tayini
Teknik Özellikler:
Kullanım Amacı:
Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon
Yapılan Analizler:
Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon
Teknik Özellikler:
Kapasite: 150 L, Sıcaklık aralığı: 5°C - 250°C, Dijital sıcaklık kontrolü