"Curie sıcaklığı tayini" için Arama Sonuçları
10 sonuç
Analiz Sonucu

Arama terimi "Curie sıcaklığı tayini" için toplam 10 cihaz bulundu. En yüksek eşleşme puanına sahip cihaz "Gıdalarda renk tayini" (Marka/Model: Muhtelif). Bu cihaz şu nedenlerle öne çıktı: kullanim amaci alanında yüksek benzerlik, yapilan analizler alanında yüksek benzerlik. Bu cihaz temel olarak "Bulanıklık tayini" amacıyla kullanılıyor. Sonuçlar 4 farklı kategoriden cihazları içeriyor: Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı, Termal Analiz, Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı, Genel Uygulama Laboratuvarı. Bu da aramanızın birden fazla cihaz türüyle ilgili olduğunu gösteriyor. Daha spesifik sonuçlar için teknik özelliklerle ilgili anahtar kelimeleri aramanıza ekleyebilirsiniz.

Gıdalarda renk tayini En Uygun
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
3.78 puan

Kullanım Amacı:

Bulanıklık tayini

Yapılan Analizler:

Bulanıklık tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Termogravimetrik Analiz Cihazı (TGA)
Mettler Toledo / TGA/DSC2 Star System | Termal Analiz
2.55 puan

Kullanım Amacı:

Sıcaklık veya zamanın bir fonksiyonu olarak malzemelerin kütle kaybı veya kazanımlarının tayin edilmesi amacıyla kullanılır.

Yapılan Analizler:

TGA 01 TGA Analizi (25°C-1600°C)  TGA+DTA 01 TGA+DTA Analizi (25°C-1600°C)

Teknik Özellikler:

Çalışma limitleri 25°C - 1600°C  Azot, argon, oksijen, karbon dioksit gibi çeşitli gaz seçenekleri mevcuttur.

Anahtar Kelimeler: Termogravimetrik AnalizDiferansiyel Termal Analiz (DTA)Kütle kaybıTermal (ısıl) dayanıklılıkUçucu bileşenlerin tayiniKülleşmekül tayiniGaz adsorpsiyonuCurie sıcaklığı tayini
Diferansiyel Taramalı Kalorimetre (DSC)
Mettler Toledo / DSC1 Star System | Termal Analiz
2.2 puan

Kullanım Amacı:

Sıcaklığın bir fonksiyonu olarak malzemelerin ısı kapasitelerinde meydana gelen değişikliklerin tayin edilmesi amacıyla kullanılır. 

Yapılan Analizler:

DSC 01 DSC Pressure Analizi (25°C-600°C) DSC 02 DSC Diamond Analizi (-80°C-600°C)

Teknik Özellikler:

Çalışma limitleri -80°C-600°C Analizler azot ortamında yapılmaktadır.

Anahtar Kelimeler: Diferansiyel Taramalı KalorimetriIsı akışımWEndotermikEkzotermikCamsı geçiş sıcaklığıErime sıcaklığıKristallenme sıcaklığıIsıl bozunma sıcaklığıPlastiklerGıdaProtein denatürasyon sıcaklığı
Penetrometre
Muhtelif | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Penetrometre
Koehler | Et ve Et Ürünleri Araştırma Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda sertlik tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda sertlik tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Kül fırını
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda kül tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda kül tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Viskozimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda viskozite tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda viskozite tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Renk tayin cihazı
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda renk tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda renk tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Polarimetre
Muhtelif | Meyve ve Sebze İşleme Laboratuvarı
2 puan

Kullanım Amacı:

Gıdalarda şeker tayini

Yapılan Analizler:

Gıdalarda şeker tayini

Teknik Özellikler:

Anahtar Kelimeler:
Etüv
JSR 150 | Genel Uygulama Laboratuvarı
1.73 puan

Kullanım Amacı:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Yapılan Analizler:

Kurumadde Tayini ve Sterilizasyon

Teknik Özellikler:

Kapasite: 150 L, Sıcaklık aralığı: 5°C - 250°C, Dijital sıcaklık kontrolü

Anahtar Kelimeler: